joi, iulie 8

Si ne grabim atunci spre vara uitata pe un vechi peron...

joi, iulie 8




Marea, nisipul, norii auriti de amurg se amesteca cu amintirile mele din ultimele saptamani...Amintiri nu e impropriu spus, pentru ca daca nu exista bariera clara a timpului intre prezent si "atunci", exista sute de kilometri si mai multe sute de sentimente, lacrimi si hohote de ras care sa le separe.
Intr-o lume in care "te iubesc" nu mai inseamna nimic, e rostit la fel de des ca si "buna" sau "la revedere", in care dragostea este vanduta, inchiriata, tarata prin noroi, ce ar trebui sa cred eu despre iubire?
Abia acum imi dau seama ca ceea ce eu credeam, cu naivitatea mea de copil ca este dragoste e de fapt doar o relatie bazata pe egoism si o oarecare dependenta fizica. Cel putin asta a fost din partea mea, n-ar fi trebuit sa pretind mai mult nici de la C. Credeam ca sunt indragostita si ca iubesc...Da cineva acolo sus a tinut sa-mi dovedeasca faptul ca ma insel.
Si nu, nu o sa pretind ca am intalnit iubirea vietii mele. Nu o sa zic ca acum totul e perfect, pentru ca nu este. Dar mi s-a dovedit ca relatia mea cu C e...nu stiu cum sa spun...Mi s-a dovedit ca nici unul din noi nu obtine nimic bun din aceasta legatura, ca nu asa ar trebui sa fie.

Dar sa-l lasam pe C deoparte. Mi-am schimbat cu totul punctul de vedere asupra multor lucruri...Adica "schimbat" nu e bine spus...Sa zicem ca am inceput sa privesc lucrurile asa cum e firesc s-o fac la varsta mea. Nu mai am pretentia ca sunt matura...Mi-am dat seama ca am facut o gramada de greseli, ca o luasem pe o cale gresita si ca daca continuam...Ar fi iesit prost.

In fine, lasand la o parte aceasta introspectie, trebuie sa admit ca furtuna asta emotionala si schimbarile prin care am trecut au pornit de la o singura persoana foartye speciala .Daca nu as fi intalnit-o acum, in circumstantele actuale, probabil ca totul ar fi fost altfel. Si desi nu e totul roz, am incredere ca am facut ce trebuie.

Si uite ca am pornit de la ceva si am ajuns la complet altceva, dar asta este...Pana acum vacanta mea a fost foarte interesanta, si imi avertizez cititorii ca de acum incolo postarile mele vor avea alt ton...Un ton mai cald si mai increzator :).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Pocket