marți, noiembrie 30

This is the closest thing to crazy I have ever been...

marți, noiembrie 30


Desprinsa de realitate, sprijinita in coate pe pervazul geamului, ma uit cum ninge. Gandurile parca mi se invart lent in spirale stranse, intr-atat incat ametesc...Leganata incet de melodie, de caldura si de cuvinte frumoase, inchid ochii si imi simt genele pe laturile palmelor.

Ningeeeeeee. ningeeeeeee. ningeeeeeeee. E asa frumos :). De-abia astept sa ies maine afara :)

sâmbătă, noiembrie 27

Tu...

sâmbătă, noiembrie 27
Trotoarele ude lucesc usor sub lumina felinarelor de pe strada pustie. Luna e pe jumatate muscata de intunericul noptii, linistea ma apasa...

Doar zgomotul propriilor pasi, ca bataile neregulate ale inimii, imi tine gandurile oarecum ancorate de malurile sinuoase ale realitatii.
Gandul imi zboara la tine...Ma infioara racoarea, te simt in tremurul corpului meu.

Te caut fara sa te gasesc si totusi esti atat de aproape incat ne amestecam. Vantul imi ravaseste parul, si totusi in bataia lui iti simt degetele temator-hotarate...Trotuarele imi aluneca pe sub picioare. Fugar, imi privesc reflexia pentru un moment intr-o vitrina, sub un felinar.

Te simt cum m-ai acaparat cu totul...De la arcul sprancenelor, la surasul buzelor, la rotunjimea umarului, la liniile gambei. Ma inconjori ca o ceata, iar cand imi intind degetele si incerc sa te cuprind in palma ma lasi cu bratul intins, inca si mai avida decat inainte.

Pentru ca tu nu existi decat in mintea mea...Pentru ca te poate chema si B si C si R si V...Pentru ca de fapt stiu ca tu esti mai mult in mine decat in oricine altcineva, atat de strans lipit de pielea mea incat uneori mi se strange sufletul doar cand ma gandesc.

vineri, noiembrie 19

Sunt dezamagita.

vineri, noiembrie 19
Si suparata...Si God knows what else...Dar asta e viata, merg mai departe.

joi, noiembrie 18

Nimic...

joi, noiembrie 18
M-am lasat inghitita de voluptatea cuvintelor...Promisiuni negru pe alb. Incepusem sa cred in noi, cand m-am intrebat de ce o insiruire de litere pe un monitor, ceva atat de impersonal, m-ar putea face sa am incredere...

De multe ori am impresia ca imi scapa esenta lucrurilor printre degete. Ma agat de lucruri neinsemnate, de gesturi pe care poate tu nu ti le mai amintesti.

Mi s-a spus ca sunt indragostita...Ca te ascunzi dupa fiecare zambet al meu, ca imi luminezi privirea...Si poate ca sunt, pentru ca mi-e sete de sinceritate. Vrea sa fie totul simplu.

Ai zis ca nu vrei sa ma imparti cu nimeni, dar nu realizezi ca de fapt eu nu imi apartin nici macar mie...Si poate ca citind nici macar nu intelegi ce vreau sa spun, pentru ca tu nu pui mare pret pe vorbe...

Ce paradox, incepi sa semeni cu mine. Te contrazici singur...

Ce prostie...Probabil ca experienta a devenit un dezavantaj in cazul meu. Stiu prea bine cum se poate termina tot. Tu nu stii...Poate nu vrei sa te gandesti la asa ceva. Dar dupa apropae un an in care m-am pierdut de copilarie, tot ce vreau e sa ma privesti in ochi...

Am uitat ce vroiam sa zic...Mai bine termin. Sti, de fat am incredere ca am inceput sa fiu din nou copil :)

miercuri, noiembrie 17

"Love u more...day by day"

miercuri, noiembrie 17
I do too :)

duminică, noiembrie 14

doo doo do do dooo doo do do...

duminică, noiembrie 14
Life's like a box of chocolates, you never know what you're gonna get :)

Unele momente din viata seamana cu cadrele unui film...Ieri dimineata luasem taxiul pana la Facultatea de Mate. Eram pe bancheta din spate cand taximetristul, un barbat gras de vreo 50 de ani cu o figura foarte comuna, a pornit radioul.
suzanne vega tom's diner

Asculta mai multe audio diverse



Melodia m-a facut sa tresar usor, desi n-o mai auzisem pana acum. Privirea mi-a alunecat spre fereastra Daciei albe. Treceam pe langa parcul Trandafilor.
Dimineata insorita lumineaza copacii desfrunziti. Cerul se rula in fata ochilor mei, albastru senin, cu nori care semanau cu fluturi...Bateam usor tactul melodiei cu unghiile pe ecranul telefonului mobil cand soferul m-a intrebat "Domnisoara, sa opresc pe stanga sau pe dreapta?".
Nu stiu de ce in momentul ala am avut o senzatie ciudata. Imi venea sa zambesc, mai aveam umpic si fredonam melodia...Oricum, in dimineata aia am avut o buna-dispozitie molipsitoare :). Poate ca avea de-a face si cu faptul ca am mers la film cu Bogdan :)

Oricum, saptamana asta vreau sa fiu fericita. Va anunt daca reusesc :)

duminică, noiembrie 7

Good things might come for those who wait...

duminică, noiembrie 7



Mi-a luat putin mai mult de 4 luni ca sa realizez ca mi-e bine. Uneori simt ca sunt jos-jos de tot si am indoieli si d-astea...Dar azi am avut certitudinea, pentru un moment, ca totul o sa fie bine.

Am asteptat. Si nu a fost usor. Am renuntat la unele chestii. Si acum vreo juma de ora am avut o revelatie in timp ce ascultam melodia de mai sus, peste care am dat intamplator : am mers pe drumul pe care trebuie.

Cand simt ca clachez deschid geamul si trag adanc aer in piept, cu ochii inchisi. E prea rece si prea sus, ca sa nu mi se goleasca mintea de toate prostiile. Si, undeva departe in mine, tin inchise lucrurile care ma readuc mereu pe linia de plutire.

De fiecare data cand simt ca pic, ma gandesc la sentimentul pe care il ai atunci cand ai reusit sa faci ceva de care nu te credea nimeni in stare, la euforia din momentele in care nu-ti pasa de nimic si iti vine sa zbori, la felul in care te simti cand cineva te tine in brate si nu te poti gandi la nimic care poate merge prost...

Cred ca aerul curat e remediul perfect pentru orice...Si incerc sa nu uit ca "good things might come to those who wait".

10 things I hate about you...

Urasc faptul ca traiesti la 74 de kilometri de Brasov...Adica urasc e prea putin spus...It fuckin' drives me crazy!.
Urasc faptul ca faci pentru mine lucruri pe care eu nu le pot face pentru tine x-(
Te urasc pentru ca ajungi mereu la timp si eu mereu intarzii, asa ca ma simt eu mereu prost >:P.
Te urasc pentru ca zici ca ai ochii caprui cand de fapt ii ai verzi...
Te urasc pentru ca asta e singurul subuect pe care ne putem certa...Si mie imi place sa ma cert.
Te urasc pentru ca ai o replica pentru orice si pentru ca esti mai narcisist decat mine :P
Urasc faptul ca nu ma crezi atunci cand iti povestesc cat de rea sunt.
Te urasc pentru ca tu faci de toate si eu sunt atat de lenesaaaa...
Te urasc pentru ca imi spui "te iubesc" foarte rar si far sa ma astept, asa ca mi se inmoaie genunchii si nu mai pot gandi clar de fiecare data.

Si cel mai important, te urasc pentru ca daca nu te-as iubi nu as mai avea de ce sa te urasc :)

vineri, noiembrie 5

vineri, noiembrie 5
...Cea mai la indemana fericire in momentul de fata ea cea la sticla, la pachet, la pliculet...fericire pentru lasi, neconditionata, practic, decat de bani...Si nici multi bani nu-ti trebuie, de fapt, ca sa fi "fericit" asa, nu-ti trebuie nimic...

...Am mai auzit ca dragostea te face fericit. Probabil. Imi pot da seama de ce, dar si fericirea asta...De cele mai multe ori dragoste e doar de o singura parte, din cate inteleg eu...Si atunci...mai are rost fericirea care depinde doar de cineva?...Oare mai are rost sa te bazezi pe un factor in care nu poti avea incredere.
Am trait si eu sentimentul ala caldut...God forbid, nu a fost iubire...Dar...cel putin infatuare adolescentina...stiu ce e aia. Si mi-am batut joc de cineva...Asa, cinic, cum stiu eu s-o fac. Stiu ca o sa se intoarca inapoi...De-aia mi-e mie frica acum...o "fericire" de cateva zile nu merita plansete si drame dupa...

In fine, deja divaghez. Pentru mine fericirea adevarata e aia pe care ti-o faci singur. Poate dureaza 10 secunde...Dar macar sti a pentru alea 10 secunde esti responsabil numai tu. E mare lucru sa te poti fericit...cel putin asa cred eu...nu stiu...
 
Design by Pocket